You are here

CMDI taskforce meeting

Friday, 21 February, 2014 - 09:00 to 17:00

The CMDI taskforce will meet to discuss the proposed details of the CMDI 1.2 specifications (no account? - look here).

Registration for this event is closed.

Tentative programme:

  • 9.30 Coffee
  • 10.00 Opening & overview
    • 10.00 Process overview
    • 10.20 Taskforce overview
  • 10.30 Report working groups round 1
    • 10.30 Migration (30 min)
    • 11.00 Lifecycle management (45 min)
    • 11.45 Attributes (15 min)
  • 12.00 Lunch
  • 13.00 Report working groups round 2
    • 13.00 Vocabularies (45 min)
    • 13.45 Header (15 min)
    • 14.00 Cues for tools (30 min)
    • 14.30 Schema sanity (45 min)
  • 15.15 Break
  • 15.45 Report working groups round 3
    • 15.45 Resource proxies and references (45 min)
  • 16.30 Wrap-up & planning
    • 'Finalise' CMDI 1.2 feature list
    • Centre committee proposal document (-> 7 April 2014)
    • Implementation planning
    • Time for last minute questions & discussion
  • 17.00 End
Address: 
Utrecht University
Kromme Nieuwegracht 80
room 1.06
Utrecht
Netherlands